Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 315g599kcal54.3g17.5g34.4g1.7g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi157g16kcal2.4g2.4g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)157g252kcal12.6g6.3g20.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g291g102kcal2.9g19.8g1.5g4.1g
Becel juokseva, annos 10g12g78kcal0g0g8.7g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g315g1039kcal37.8g204.7g6g28.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4171kcal220g501.4g142.2g68.2g
Valittu annoskoko1250g2086kcal110g250.7g71.1g34.1g
Annoskoko puolitettuna625g1043kcal55g125.4g35.6g17.1g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007