Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 685g857kcal143.9g0g30.8g0g
Valio Viola Mustapekka 100g152g716kcal18.3g11g67g0g
Ruokaöljy keskiarvo 21g188kcal0g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio305g198kcal4.6g12.8g15.2g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3972kcal336.6g57g269g2.8g
Valittu annoskoko1250g1986kcal168.3g28.5g134.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna625g993kcal84.2g14.3g67.3g0.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474