Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus536g161kcal10.7g26.8g1.6g16.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)536g595kcal123.3g0g10.7g0g
Juusto, Valio arkijuusto107g354kcal28.9g0g25.7g0g
Oliiviöljy 32g284kcal0g0g32.2g0g
Soijakastike 39g23kcal2g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2835kcal329.8g61g140.4g32.2g
Valittu annoskoko1250g1417kcal164.9g30.5g70.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna625g709kcal82.5g15.3g35.1g8.1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890