Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 378g1297kcal38.5g264.5g4.5g13.2g
Sokeri 247g1003kcal0g246.8g0g0g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.7g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow182g999kcal1.6g1.6g109g0g
Kananmuna 50g(kpl)73g92kcal8g0.2g6.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)145g47kcal4.8g6.5g0g0g
Mustikka metsä- 218g96kcal1.1g14g1.3g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7092kcal108.8g1072.6g242.6g40.8g
Valittu annoskoko1250g3546kcal54.4g536.3g121.3g20.4g
Annoskoko puolitettuna625g1773kcal27.2g268.2g60.7g10.2g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105