Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g210g733kcal37.7g123.6g8.2g12.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl293g340kcal63.9g0g9.4g0g
Pekoni (Dulano)131g335kcal23.6g4.2g24.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g210g42kcal2.7g6.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 24g208kcal0g0g23.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 29g40kcal3.6g0.1g2.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 262g89kcal8g12.8g0.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl5.2g38kcal0g0g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3703kcal281.2g303.2g148g28.4g
Valittu annoskoko1250g1851kcal140.6g151.6g74g14.2g
Annoskoko puolitettuna625g926kcal70.3g75.8g37g7.1g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360