Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 357g2591kcal4.3g1.4g290.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 491g681kcal61.4g1.5g48.1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g357g1711kcal25g185.7g96.4g0g
Hermesetas-jauhe18g52kcal0.2g10g0g7.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen27g96kcal13.4g9.6g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10261kcal208.6g416.4g870.4g21.8g
Valittu annoskoko1250g5131kcal104.3g208.2g435.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g2565kcal52.2g104.1g217.6g5.5g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038