Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g685g1562kcal130.1g0g116.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu26g15kcal0.3g1.2g1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)86g317kcal11.9g62.1g2.1g3.5g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g171g51kcal1.7g9.4g1g2.6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 154g350kcal7.8g27g21.7g8.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste128g462kcal37.2g2.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5516kcal378g203.8g356.4g30g
Valittu annoskoko1250g2758kcal189g101.9g178.2g15g
Annoskoko puolitettuna625g1379kcal94.5g51g89.1g7.5g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308