Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 261g595kcal49.7g0g44.4g0g
Tomaattimurska 523g154kcal2.9g27.7g1g9.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä163g67kcal2.3g13.2g0.5g4.9g
Keittojuurekset, apetit163g43kcal1.5g7.8g0.5g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g13g115kcal0g0g13.1g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g98g13kcal0.6g2.1g0.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g17kcal0.5g0.6g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2025kcal116.6g106g122g37.8g
Valittu annoskoko1250g1012kcal58.3g53g61g18.9g
Annoskoko puolitettuna625g506kcal29.2g26.5g30.5g9.5g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175345