Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai519g1921kcal26g166.1g129.8g10.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g195g40kcal1.2g7.4g0.6g2.7g
Mozzarella light195g312kcal38.9g1g17.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow65g117kcal0.4g3.7g11g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g108g22kcal0.6g4.1g0.3g6.5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl39g209kcal1.9g1.2g21.8g1.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g65g188kcal21.4g0g11g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g65g104kcal5.2g2.6g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5822kcal191.2g372.2g400.8g42.6g
Valittu annoskoko1250g2911kcal95.6g186.1g200.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna625g1456kcal47.8g93.1g100.2g10.7g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787