Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 29g87kcal0g21.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g240g144kcal2.4g10.8g9.6g0g
Kasvisliemikuutio 21g64kcal2g2.9g5g0.3g
Parsa 960g149kcal12.3g11.5g1.9g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g888kcal33.4g93g33g29.4g
Valittu annoskoko1250g444kcal16.7g46.5g16.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna625g222kcal8.4g23.3g8.3g7.4g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894