Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g308g871kcal14.2g96.7g46.5g16.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g185g38kcal1.1g7g0.6g2.6g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g185g323kcal46.2g0.9g16.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow123g222kcal0.7g7g20.9g0g
Pesto Rosso, Barilla62g203kcal2.5g7.4g18.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen308g62kcal1.8g11.7g0.9g4.3g
Basilika, tuore19g7.4kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g62g179kcal20.3g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3809kcal174.8g263.2g228.6g49g
Valittu annoskoko1250g1905kcal87.4g131.6g114.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna625g952kcal43.7g65.8g57.2g12.3g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058