Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g12g84kcal0.1g0.1g9.2g0g
Hunaja 35g114kcal0.2g27.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g115g13kcal0.9g1.8g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g32g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 115g261kcal16.1g2g20.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 402g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 402g614kcal77.6g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2286kcal196.6g82g128.4g5g
Valittu annoskoko1250g1143kcal98.3g41g64.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna625g572kcal49.2g20.5g32.1g1.3g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258