Tirripaisti

1. Asettele kylkisiivut kuumalle paistinpannulle niin, että ne eivät ole päällekäin(vaatii useamman pannullisen) anna ruskistua kunnolla, käännä ja ruskista toinenkin puoli.

2. Kaada kylkisiivut kattilaan, laita paistinpannulle hieman kuumaa vettä(käytä apuna esim vedenkeitintä tai sitten hanasta tulevaa kuuminta vettä), hämmennä lastalla pannun pohjaa ja anna veden kiehahtaa samalla.

Kaada liemi lihojen päälle kattilaan.

Pannua ei siis tarvitse välissä pestä.

3. Toista kunnes kaikki lihat on ruskistettu.

4. Pilko sipuli oman maun mukaan kuutioiksi tai pitkiksi suikaleiksi ja laita ne, suola (ja valkopippuri) lihojen joukkoon, sipuli hajoaa lähes olemattomiin haudutuksen aikana.

Katso, että vettä on suunnilleen lihojen yläpintaan asti.

5. Hauduta paistia kattilassa kannen alla, kunnes lihat ovat mureita.

Tarjoile esim.

salaatin tai juuresmuussin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g819g3400kcal106.5g0g335.9g0g
Sipuli (kuorittu)410g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7021kcal223.6g39.4g673.4g14g
Valittu annoskoko1250g3511kcal111.8g19.7g336.7g7g
Annoskoko puolitettuna625g1755kcal55.9g9.9g168.4g3.5g
Arvot/100g100g281kcal8.9g1.6g26.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176450