Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 147g505kcal15g102.9g1.8g5.1g
Margariini 60%, keskiarvo 113g603kcal0.4g0.4g67.9g0g
Juusto, keskiarvo 226g792kcal56.6g0.6g62.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 226g77kcal6.9g11.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 187g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Tonnikala öljyssä 170g322kcal46g0g15.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 181g187kcal6.2g32.6g1.9g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5501kcal308.8g296.4g337.8g20.6g
Valittu annoskoko1250g2751kcal154.4g148.2g168.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna625g1375kcal77.2g74.1g84.5g5.2g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453