Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1087g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri68g276kcal0g67.8g0g0g
Sokeri 68g276kcal0g67.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1117kcal0.6g272.2g0g0g
Valittu annoskoko1250g558kcal0.3g136.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna625g279kcal0.2g68.1g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464