Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka456g388kcal82.1g0g5.9g0g
Kevytmaito (Valio)380g175kcal12.2g18.2g5.7g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly57g205kcal7.4g39.3g1.7g5.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos57g410kcal0.3g0.3g45.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g124g35kcal0.7g7.3g0.2g3.1g
Parsakaali brokkoli 114g40kcal5.3g2.2g0.3g2.8g
Suola, annos 3g5.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)57g148kcal14.8g0.9g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2800kcal245.6g136.4g138.2g23.2g
Valittu annoskoko1250g1400kcal122.8g68.2g69.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna625g700kcal61.4g34.1g34.6g5.8g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956