Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 98g865kcal0g0g97.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 594g2037kcal60.5g415.6g7.1g20.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 65g463kcal0.5g0.3g52.2g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g3.3g10kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Sokeri 56g225kcal0g55.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g102kcal9g0.2g7.4g0g
Hiiva 33g24kcal4.3g0.4g0.1g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 163g74kcal4.9g7.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7604kcal159.2g963.8g334.6g48g
Valittu annoskoko1250g3802kcal79.6g481.9g167.3g24g
Annoskoko puolitettuna625g1901kcal39.8g241g83.7g12g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070