Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 197g341kcal14.9g4.5g29.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 197g649kcal3.9g5.9g68.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki246g138kcal20.9g12.3g0.5g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi197g885kcal12.8g118g41.3g6.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton79g567kcal0g0g62.9g0g
Mangosose, Piltti246g148kcal1g36.9g1g2.5g
Sokeri 84g339kcal0g83.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5.9g21kcal5.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6173kcal117.2g522.2g408g17.2g
Valittu annoskoko1250g3087kcal58.6g261.1g204g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g1543kcal29.3g130.6g102g4.3g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199