Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 614g238kcal2.7g41.7g3.1g16g
Kananmuna kuoreton 337g481kcal42.2g1g34.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g7.7g4.2kcal0.5g0.2g0.2g7.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g153g920kcal36.8g10.1g82.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl138g1242kcal0g0g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5772kcal164.4g106g517.4g47.4g
Valittu annoskoko1250g2886kcal82.2g53g258.7g23.7g
Annoskoko puolitettuna625g1443kcal41.1g26.5g129.4g11.9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794