Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g103g564kcal1g1g61.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g62kcal1.8g11.4g0.4g2.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 90g274kcal7.9g50g1.7g12.5g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.7g1.3g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 410g133kcal11.9g8.2g2.5g14.4g
Sipuli 82g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g82g278kcal17.6g0.8g22.9g0g
Kananmuna kuoreton 135g193kcal16.9g0.4g13.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 164g56kcal5g8g0.2g0g
Mustapippuri 2.5g6.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.2g1.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3920kcal148.6g318.8g209.4g71.2g
Valittu annoskoko1250g1960kcal74.3g159.4g104.7g35.6g
Annoskoko puolitettuna625g980kcal37.2g79.7g52.4g17.8g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439