Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g190g1139kcal39.9g12.5g102.5g0g
Kookoshiutale 63g418kcal5.1g4.1g40.8g10.3g
Kananmuna kuoreton 95g135kcal11.9g0.3g9.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)237g1709kcal0.2g0.2g189.9g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g158g92kcal14.2g7.9g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)158g198kcal5.2g5.9g15.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g48g180kcal0.7g44.5g0g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Raparperi 285g96kcal2g15.7g0.3g4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.9g26kcal1.9g3.6g1.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8015kcal163g195.4g722g30.4g
Valittu annoskoko1250g4008kcal81.5g97.7g361g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g2004kcal40.8g48.9g180.5g7.6g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904