Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha585g971kcal111.1g0g58.5g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g439g123kcal4.8g22.4g1.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g146g510kcal10.2g29.2g39.5g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g29g120kcal2g0.6g8.5g0g
Ketsuppi, Felix15g13kcal0.1g3.1g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)37g9kcal0.4g1.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3492kcal257.2g113.8g216g1g
Valittu annoskoko1250g1746kcal128.6g56.9g108g0.5g
Annoskoko puolitettuna625g873kcal64.3g28.5g54g0.3g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.6g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006