Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g129g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Peruna, vanha, kuorittu 298g227kcal5.6g46.1g0.6g3g
Maissi, pakaste (Spar) 200g40g44kcal1.7g7.8g0.9g0g
Lihapulla 1kpl/15g149g357kcal22.3g14g22.3g0.9g
Makaroni, tumma 119g428kcal16.1g78.2g3.6g7g
Vesi496g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Turun sinappi, mieto16g30kcal0.8g4.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2266kcal95.4g317g59.2g28.2g
Valittu annoskoko1250g1133kcal47.7g158.5g29.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g567kcal23.9g79.3g14.8g7.1g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735