Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g376g75kcal4.9g11.3g0.8g0g
Kasvisliemikuutio 10g32kcal1g1.4g2.4g0.2g
Katkarapu 254g173kcal36.6g0g2.8g0g
Herne 113g78kcal5.7g10.5g0.5g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Spagetti 469g1537kcal47.8g311.7g5.2g15.7g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g9g37kcal3.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4128kcal199.2g672.2g57g40g
Valittu annoskoko1250g2064kcal99.6g336.1g28.5g20g
Annoskoko puolitettuna625g1032kcal49.8g168.1g14.3g10g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844