Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen570g741kcal96.9g11.4g46.8g0.6g
Auringonkukkaöljy (100g)14g126kcal0g0g14.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK257g411kcal53.9g0.8g230.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)214g182kcal2.1g7.5g15g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g195g117kcal0.8g29.3g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3153kcal307.4g98g614.4g6.6g
Valittu annoskoko1250g1577kcal153.7g49g307.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna625g788kcal76.9g24.5g153.6g1.7g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672