Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)365g292kcal12.4g43.8g7.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 365g166kcal10.9g17.5g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 241g343kcal30.1g0.7g24.7g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala219g700kcal32.8g129.1g5.7g21.9g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 7.3g13kcal0.4g2.8g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g44g324kcal0g0g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3676kcal173.4g387.8g158.2g43.8g
Valittu annoskoko1250g1838kcal86.7g193.9g79.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna625g919kcal43.4g97g39.6g11g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979