Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 473g259kcal7.5g62g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 557g795kcal69.7g1.7g57.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g169g608kcal47.3g3.4g45.6g0g
Voi 51g368kcal0.6g0.2g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4060kcal250.2g134.6g289.4g8g
Valittu annoskoko1250g2030kcal125.1g67.3g144.7g4g
Annoskoko puolitettuna625g1015kcal62.6g33.7g72.4g2g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023