Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g610g207kcal1.2g43.3g1.8g11g
Puolukka 183g71kcal0.8g12.4g0.9g4.8g
Voi 152g1106kcal1.8g0.6g123.9g0g
Mantelilastu (A la meira)152g915kcal36.6g10.1g82.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 152g619kcal4.6g147.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5836kcal90g428.6g417.8g31.6g
Valittu annoskoko1250g2918kcal45g214.3g208.9g15.8g
Annoskoko puolitettuna625g1459kcal22.5g107.2g104.5g7.9g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454