Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi498g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g199g478kcal21.9g6g39.9g0.4g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g150g66kcal3.3g12g0.4g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g150g40kcal1.3g7.5g0.4g3.9g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)10g72kcal0.1g0.4g8g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g199g40kcal2.2g5.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1448kcal60g69.6g101.4g10.2g
Valittu annoskoko1250g724kcal30g34.8g50.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna625g362kcal15g17.4g25.4g2.6g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577