Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)340g2449kcal0.3g0.3g272.1g0g
Vesi255g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 230g2030kcal0g0g229.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki425g238kcal36.1g21.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9435kcal72.8g43.2g1005.2g0g
Valittu annoskoko1250g4717kcal36.4g21.6g502.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g2359kcal18.2g10.8g251.3g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880