Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer276g1420kcal10.8g154.4g82.7g14.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)103g745kcal1g4.1g82.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g55kcal0g13.7g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 138g166kcal4.3g6.2g13.8g0g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Sokeri 69g280kcal0g68.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 152g216kcal19g0.5g15.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl138g496kcal2.8g3.7g52.4g0g
Sokeri30g120kcal0g29.6g0g0g
Marianne crush 150g103g445kcal1.2g88.9g8.7g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 35g128kcal6.4g3.8g7.5g10.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g186g633kcal3.7g145.2g3.2g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9432kcal99.2g1043.2g533g79.8g
Valittu annoskoko1250g4716kcal49.6g521.6g266.5g39.9g
Annoskoko puolitettuna625g2358kcal24.8g260.8g133.3g20g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497