Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 954g321kcal6.6g52.5g1g13.4g
Sokeri253g1027kcal0g252.6g0g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2696kcal13.2g610.2g2g26.8g
Valittu annoskoko1250g1348kcal6.6g305.1g1g13.4g
Annoskoko puolitettuna625g674kcal3.3g152.6g0.5g6.7g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878