Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g227g1679kcal0g0g186g0g
Sokeri199g806kcal0g198.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl197g259kcal25.7g1g17g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)454g1407kcal77.1g245g13.2g59g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g9g0g0g
Marianne crush 150g159g683kcal1.9g136.6g13.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9758kcal210g1184g459g123.4g
Valittu annoskoko1250g4879kcal105g592g229.5g61.7g
Annoskoko puolitettuna625g2440kcal52.5g296g114.8g30.9g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622