Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 5.9g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 237g43kcal1.3g5.9g0.9g1.7g
Paprika punainen 135g39kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g5.9g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 119g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g356g338kcal71.2g0g2.5g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)220g88kcal2.4g15.8g1.1g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1448kcal158.4g74.8g46g20.2g
Valittu annoskoko1250g724kcal79.2g37.4g23g10.1g
Annoskoko puolitettuna625g362kcal39.6g18.7g11.5g5.1g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762