Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 333g259kcal5.6g53.7g0.7g3.3g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g167g192kcal1.3g9.3g16.7g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste333g87kcal3g16g1g7.7g
Lohifilee 417g814kcal77.9g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2703kcal175.6g158g149.2g22g
Valittu annoskoko1250g1352kcal87.8g79g74.6g11g
Annoskoko puolitettuna625g676kcal43.9g39.5g37.3g5.5g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908