Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha142g236kcal27g0g14.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)131g53kcal1.4g9.5g0.7g1.8g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g94g71kcal5.2g11.3g0.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus53g181kcal12.3g28.2g2g3.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g30g27kcal0.9g1g2.1g0.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g266g160kcal4.3g32g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1454kcal102.2g164g40g10.4g
Valittu annoskoko1250g727kcal51.1g82g20g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g364kcal25.6g41g10g2.6g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196