Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%228g388kcal45.6g0g22.8g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g163g90kcal2.8g19.5g0.5g0g
Punajuuri 147g56kcal1.5g10.1g0.3g3.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.2g20kcal1.4g0.4g1.4g0g
Sipuli 65g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g49g132kcal8.8g1g10.3g0g
Vesi586g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1499kcal121.8g68.2g80.6g9.6g
Valittu annoskoko1250g749kcal60.9g34.1g40.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g375kcal30.5g17.1g20.2g2.4g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114