Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President260g672kcal49.5g1.3g52.1g0g
Kesäkurpitsa521g89kcal2.1g13g3.1g3.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g391g79kcal2.3g14.8g1.2g5.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 65g140kcal20.2g0g6.5g0g
Oliiviöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2189kcal148.2g58.2g151.8g18.2g
Valittu annoskoko1250g1094kcal74.1g29.1g75.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g547kcal37.1g14.6g38g4.6g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663