Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 162g37kcal2.9g3.9g0.3g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g37g0.6g1.8g
Lohipakaste PIRKKA650g1170kcal130g0g71.5g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4g0.3g2.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 46g323kcal0.2g0g36.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 162g55kcal5g8g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl162g138kcal2.3g7.1g11.4g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3866kcal294g120g241.4g16g
Valittu annoskoko1250g1933kcal147g60g120.7g8g
Annoskoko puolitettuna625g967kcal73.5g30g60.4g4g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124