Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali808g170kcal9.7g27.5g1.6g17g
Jauheliha, sika-nauta 359g795kcal62.8g0g61g0g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g30kcal1.2g1.2g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2030kcal149.2g64.2g130g36.8g
Valittu annoskoko1250g1015kcal74.6g32.1g65g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g508kcal37.3g16.1g32.5g9.2g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213