Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha279g463kcal53g0g27.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 508g92kcal2.8g12.7g2g3.6g
Arkijuusto, Valio [330kcal]105g345kcal28.3g0g25.1g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g349g87kcal5.2g15.7g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2142kcal178.6g56.8g130.8g7.2g
Valittu annoskoko1250g1071kcal89.3g28.4g65.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna625g535kcal44.7g14.2g32.7g1.8g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475