Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 359g594kcal60.2g0g39.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g116kcal0g0g12.8g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 44g114kcal11.8g0g7.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 257g847kcal5.1g7.7g89.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g578g202kcal10.4g37g1.2g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3745kcal175g89.4g301.4g37g
Valittu annoskoko1250g1873kcal87.5g44.7g150.7g18.5g
Annoskoko puolitettuna625g936kcal43.8g22.4g75.4g9.3g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481