Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl152g199kcal19.7g0.8g13g0g
Sokeri 222g902kcal0g221.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 213g731kcal21.7g149.1g2.6g7.5g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Maito, Kevyt163g75kcal5.2g7.8g2.5g0g
Mustikka metsä- 392g173kcal2g25.1g2.4g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5614kcal100.6g817.6g200.4g40.8g
Valittu annoskoko1250g2807kcal50.3g408.8g100.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna625g1404kcal25.2g204.4g50.1g10.2g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149