Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 396g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g198g69kcal2g12.9g1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g158g143kcal7.3g26.1g1.1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g158g143kcal9.5g23.8g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow158g40kcal1.4g7.6g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha158g263kcal30.1g0g15.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1325kcal101.2g142.8g37.2g0.6g
Valittu annoskoko1250g662kcal50.6g71.4g18.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna625g331kcal25.3g35.7g9.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151