Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 512g150kcal4.8g23.1g2g9.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 512g1642kcal137.1g0g122.6g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)58g40kcal6.3g1.4g0.9g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaatti 51g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3746kcal299g61g252.2g23.8g
Valittu annoskoko1250g1873kcal149.5g30.5g126.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna625g937kcal74.8g15.3g63.1g6g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490