Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 204g78kcal2g14.1g0.4g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g204g57kcal1.2g12.1g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g204g122kcal3.1g26.5g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa408g69kcal1.6g10.2g2.4g2.9g
Lanttu 102g29kcal1g4.7g0.3g1.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g184kcal0g0g20.4g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1136kcal20.4g145g48.6g36.8g
Valittu annoskoko1250g568kcal10.2g72.5g24.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g284kcal5.1g36.3g12.2g9.2g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822