Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g6.4g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Nakki, keskiarvo 254g593kcal29g3g52.4g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g636g191kcal9.5g28.6g2.5g15.9g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g170g76kcal0.3g18.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g170g271kcal3.6g6.4g25.4g0.2g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g13g28kcal0.8g3.2g1.3g0g
Basilika, kuivattu 1.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2418kcal87g120.6g173.6g33.2g
Valittu annoskoko1250g1209kcal43.5g60.3g86.8g16.6g
Annoskoko puolitettuna625g605kcal21.8g30.2g43.4g8.3g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966