Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 636g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g8g31kcal0.2g1.6g2.7g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g11g27kcal1.2g0.3g2.3g0.2g
Chilikastike original, Felix16g14kcal0.3g2.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 159g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Paprika punainen 69g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Persilja 16g4.3kcal0.2g0.2g0g1.3g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 4.2g14kcal0.6g0.8g0.6g1.6g
Chili mausteseos, Old El Paso1.6g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g170g373kcal20.4g4.4g30.5g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaton 53g52kcal1.6g10.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1386kcal58.6g110g74.4g18.6g
Valittu annoskoko1250g693kcal29.3g55g37.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g347kcal14.7g27.5g18.6g4.7g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030