Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 756g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow113g385kcal13.6g79.4g2.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g151g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 151g76kcal1.5g15.1g0.1g2.7g
Vehnälese 15g35kcal2g2.3g0.7g5.7g
Sokeri 64g258kcal0g63.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1609kcal34.8g341.8g7.2g22.2g
Valittu annoskoko1250g805kcal17.4g170.9g3.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g402kcal8.7g85.5g1.8g5.6g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191069