Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)703g2248kcal70.3g442.6g16.2g98.4g
Vehnäjauho puolikarkea 381g1306kcal38.8g266.4g4.6g13.3g
Ohrajauho 32g105kcal2.7g20.7g0.6g2.4g
Siirappi, tumma70g225kcal0.1g52g0g0g
Rypsiöljy 53g466kcal0g0g52.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8700kcal223.8g1563.4g148.2g228.2g
Valittu annoskoko1250g4350kcal111.9g781.7g74.1g114.1g
Annoskoko puolitettuna625g2175kcal56g390.9g37.1g57.1g
Arvot/100g100g348kcal9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154